Italian înșelat de o româncă de care era îndrăgostit. Bărbatul are de plătit bani grei în urma relației de amor

Un bărbat italian, în vârstă de 60 de ani, recent divorțat, a depus plângere împotriva unei românce de 45 de ani, deoarece este nevoit să-i plătească ratele la apartament și mașină după ce între cei doi a fost o scurtă poveste de dragoste. Cel puțin din partea bărbatului…

Italianul, domiciliat în localitatea Asolo (supranumită „perla” provinciei Treviso din regiunea Veneto), tocmai se despărțise de soție și, probabil pentru a depăși mai ușor singurătatea, începuse să frecventeze un club de noapte, unde a cunoscut o femeie originară din România.

Plăcându-se de la prima vedere, cei doi „îndrăgostiți” și-au dat întâlniri pentru o perioadă și, în cele din urmă, s-au logodit. Proaspăta logodnică i-a mărturisit bărbatului că îl iubește, iar el avea toată încrederea în ea, relatează Il Gazzettino Nuovo.

Femeia, care nu avea nicio proprietate în Italia, i-a cerut bărbatului la un moment dat să se pună girant în favoarea ei, pentru a putea achiziționa un autoturism și un apartament. Îndrăgostit până peste cap, italianul a acceptat.

Din păcate, a sosit pandemia și odată cu ea și carantina. Relația lor s-a răcit deși el a încercat să o țină în viață, sunând-o des la telefon pe logodnica sa, femeia locuind în provincia Brescia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La un moment dat aceasta i-a spus că trebuie să se întoarcă în România să-și viziteze părinții. El a continuat să o sune până când, într-o zi, i-a răspuns o voce de bărbat care l-a amenințat să o lase în pace. I-a mai spus că el este noul partener al femeii, cu care aceasta se va căsători foarte curând.

Morala? Te poți îndrăgosti și la 60 de ani dar, dacă ești naiv, nu-ți mai rămâne altceva de făcut decât să plătești în continuare ratele maşinii şi ale apartamentului logodnicei plecate, chiar dacă între timp ai apelat la un avocat și ai depus plângere împotriva ei pentru înșelătorie.

@rotalianul