Italia: Ioana Milășan este femeia care și-a pierdut viața după ce a fost lovită cu mașina de un conațional

Aștepta o colegă de muncă, pe o stradă întunecată, în jurul orei 7:00 din această dimineață fatală pentru ea, dimineață friguroasă de 8 ianuarie 2019, când a fost lovită de o mașină Mercedes la al cărei volan se afla un bărbat de aceeași naționalitate ca ea, un român.

Nu se știe încă dacă a încercat să traverseze strada sau a fost lovită când se afla încă pe marginea străzii, aceste detalii sunt în curs de investigare din partea autorităților. Cert este că, la numai câteva sute de metri distanță de locuința sa, viața Ioanei Milășan a fost curmată la vârsta de 49 de ani.

Ioana era rezidentă în localitatea Calcinate, provincia Bergamo, de mai mulți ani, scrie Diego Defendini de la Bergamo News care publică și o imagine cu conaționala noastră.

Ioana Milășan, victima tragicului accident. Sursa foto: Bergamo News

Potrivit celor relatate de jurnalistul italian, Ioana a ieșit din casă în această dimineață pentru a merge la muncă și se îndrepta spre punctul de întâlnire cu o colegă de-a sa, alături de care urma să se deplaseze cu mașina la muncă. Din nefericire, n-a mai apucat să urce în mașina colegei sale fiindcă și-a pierdut viața înainte ca acea colegă să ajungă la locul de unde trebuia să o ia, mai exact, la intersecția care leagă localitatea Molirotto de Strada Provincială 89.

În apropierea respectivei intersecții, în punctul unde viața Ioanei a luat sfârșit, nu există trecere de pietoni, așa cum specifica inițial presa italiană. Nu se știe încă dacă Ioana încerca să traverseze strada sau a fost lovită de conaționalul său pe marginea străzii, un alt detaliu foarte important asupra căruia autoritățile locale vor trebui să facă lumină.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI