Crimă oribilă într-o familie de români din Italia. Își ucide soția cu un cuțit și apoi cheamă poliția

Un bărbat român din Torino, în vârstă de 46 de ani, și-a înjunghiat soția cu un cuțit apoi a chemat poliția, în noaptea de 21 spre 22 iunie, în jurul orei 2:00. Victima este o femeie și ea de naționalitate română, în vârstă de 38 de ani. Motivul probabil al crimei a fost gelozia, informează cronacaqui.it.

Nicoleta Loredana Grigoraș a fost ucisă la Torino, la periferia nordică a orașului, pe via Borgaro. Echipa mobilă a poliției din Torino l-a arestat pe soțul ei, Costantin Hrimiuc, român în vârstă de 46 de ani, care ar fi înjunghiat-o la sfârșitul unei certe furibunde, aparent izbucnită din motive de gelozie.

Constantin Hrimiuc din Torino, în vârstă de 46 de ani, și-a înjunghiat soția cu un cuțit apoi a chemat poliția. Victima este Nicoleta Loredana Grigoraș, în vârstă de 38 de ani. Motivul probabil al crimei a fost gelozia.

Vecinii au auzit țipetele de ajutor ale femeii

Vecinii au declarat anchetatorilor că au auzit cum femeia țipa și cerea ajutor. Din primele relatări ale presei italiene, rezultă că cei doi aveau doi copii mici.

Soțul ucigaș a chemat poliția

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Nicoleta Grigoraș a murit în apartamentul în care locuia și în care a fost înjunghiată, la etajul 5 al unei clădiri din via Borgaro, numărul 95. Femeia și-a dat sufletul în timpul încercărilor de resuscitare a personalului sanitar de prim-ajutor de la 118.

A fost soțul ucigaș cel care a chemat poliția: „Veniți, mi-am ucis soția”, ar fi spus Costantin Hrimiuc la telefon.