Italia: A jefuit un bar și după câteva minute s-a întors la locul faptei. Tânăr român arestat

Un tânăr român de 27 de ani a fost arestat în cursul nopții de joi spre vineri, 3 iulie 2020, după ce a jefuit un bar din localitatea Sarezzo, provincia Brescia. După jaf, infractorul s-a întors la locul faptei ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, dar a fost recunoscut de un martor, iar carabinierii l-au arestat imediat.

S-a întâmplat la barul “Motor Café” de pe via Dante Alighieri din localitatea precizată mai sus, scrie Qui Brescia, unde tânărul român se afla inițial în postura de client. Era în jurul orei 1:00 noaptea când, după ce a consumat ceva, i-a spus fetei de la bar că iese pentru a scoate bani de la bancomat ca să plătească băutura consumată.

Odată ieșit din bar, însă, bărbatul și-a schimbat hainele, și-a pus o mască de schi pe față și s-a întors în local înarmat cu un cuțit de bucătărie, amenințând barmanița să-i dea banii. Tânăra s-a speriat și a fugit spre apartamentul proprietarei, care locuiește deasupra barului și care a sunat imediat la 112. Între timp, infractorul reușit să fure din bar circa 50 de euro și mai multe lozuri de răzuit în valoare de 600 de euro.

Sosiți la locul faptei, carabinierii au analizat imaginile înregistrate de camerele video de supraveghere din zonă și au observat cum infractorul a ieșit din bar, s-a schimbat de haine, apoi s-a întors pentru a efectua jaful. Dar munca militarilor a fost ușurată extrem de mult chiar de infractor care, între timp, s-a schimbat din nou de haine și s-a întors la bar ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Un martor care l-a văzut schimbându-se de haine, l-a recunoscut imediat și i-a anunțat pe carabinieri, iar aceștia l-au arestat pe loc pe tânărul infractor român. În urma căutărilor efectuate în zonă, forțele de ordine au găsit de asemenea și o borsetă în care se aflau banii și lozurile furate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI