Italia: A jefuit un bărbat folosind un pistol de jucărie. Tânăr român de 19 ani arestat

Un tânăr român din Italia, în vârstă de 19 ani, a fost arestat în cursul nopții de duminică spre luni, 29 iunie 2020, după ce a jefuit un bărbat folosind un pistol de jucărie. Infractorul a reușit să fure suma de 30 de euro din posesia bărbatului și a încercat totodată să-l oblige să scoată bani și de la bancomat.

Totul s-a întâmplat în piazza Eschilo din Roma, unde un bărbat s-a oprit pentru a-și cumpăra țigări de la un distribuitor automat, dar a fost abordat de un individ care a început apoi să-l lovească violent cu pistolul după cap. Sub amenințarea pistolului, infractorul i-a furat bărbatului suma de 30 de euro pe care o avea asupra sa, apoi l-a forțat să meargă la un bancomat pentru a scoate mai mulți bani.

Profitând însă de un moment de neatenție a jefuitorului, bărbatul a reușit să fugă și a cerut ajutorul forțelor de ordine. În scurt timp, agresorul a fost găsit de polițiști în timp ce se afla pe via di Acilia, acesta având încă pistolul în mână. Infractorul a încercat să fugă, dar după o scurtă urmărire a fost blocat de polițiști și pus sub arest.

Agenții de poliție au constatat că pistolul era de jucărie, dar după ce l-au condus pe tânărul român la secție au descoperit că acesta are numeroase antecedente penale pentru furt, jaf și șantaj.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!