Italia: la 80 de ani a violat o îngrijitoare română și era acuzat că a abuzat de alta. Pensionar italian condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare

Avea 80 de ani când a violat o îngrijitoare română și după 8 ani de judecată, ajuns la vârsta de 88 de ani acum, a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Violul a avut loc în luna septembrie a anului 2010, când o femeie română de 43 de ani i-a bătut la ușa locuinței sale din localitatea italiană Balvano, provincia Potenza, pentru un interviu de muncă pe post de îngrijitoare. Potrivit televiziunii locale Le Cronache Lucane, imediat după ce a început interviul de muncă, bătrânul italian, cu inițialele B.G., s-a dezbrăcat și a prins-o pe femeia română cu putere, începând întâi să o pipăie, apoi a violat-o.

Conaționala noastră l-a denunțat imediat ce a scăpat din casa pensionarului violator, dar procesul a durat ani de zile și între timp femeia a murit, mai precizează sursa citată. Cu toate acestea, B.G. a fost condamnat de curând la 3 ani și 4 luni de închisoare pentru oribila sa faptă, deși probabil îi va petrece sub arest la domiciliu, având în vedere vârsta sa înaintată.

Mai mult, cu numai o lună înainte de violul asupra femeii de 43 de ani, pensionarul de 80 de ani la acea vreme ar mai fi abuzat sexual și de altă femeie română, tot o îngrijtoare, dar în acel caz a fost achitat pe motiv că nu existau destule dovezi, mai scrie sursa citată.

Distribuie acest articol