Italia: Femeie română grav rănită, lovită de o mașină pe trotuar

Un accident în care au fost implicate trei mașini a dus la rănirea gravă a unei femei românce în vârstă de 36 de ani, la Torino, în dimineața zilei de marți, 11 noiembrie. Românca a fost internată la spitalul „Maria Vittoria” din Torino și se află în stare foarte gravă, relatează nuovaperiferia.it.

Accidentul a avut loc pe strada De Sanctis 45, lângă Via Vandalino. Conform reconstituirii dinamicii accidentului, un autoturism Volkswagen Golf care mergea de-a lungul străzii De Sanctis, venind dinspre Piazza Massaua și îndreptându-se către ieșirea din oraș s-a ciocnit cu un Opel Corsa care se deplasa în aceeași direcție de mers.

Ca urmare a impactului celor două mașini, autoturismul Volkswagen Golf al cărui șofer a pierdut controlul volanului, s-a ciocnit mai întâi de o Dacia Sandero parcată în mod regulat și apoi a intrat pe trotuarul adiacent lovind în plin femeia română.

Victima a fost transportată de urgență la spitalul Maria Vittoria iar medicii au declarat că starea sa este una foarte gravă în urma rănilor suferite. Și șoferul mașinii Volkswagen Golf a avut nevoie de îngrijiri medicale, el a fost transportat la spitalul Martini din Torino.

La fața locului, pe lângă ambulanțele de la 118, s-au prezentat echipajele Poliției Municipale din Torino. Cele două mașini care au cauzat accidentul au fost supuse sechestrului judiciar.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI