Italia: O mamă româncă a fost condamnată la 1 an cu suspendare după ce fetița sa de 2 ani a murit fiindcă n-a supravegheat-o

Tragedia de nedescris a avut loc în urmă cu doi ani, în data de 10 iulie 2017, când o fetiță de numai 2 anișori s-a stins din viață sub privirile neputincioase ale părinților, doi tineri de origine română, după ce a căzut în piscină și s-a înecat.

Micuța se juca în compania mamei sale în jurul unei piscine din plastic amplasată în curtea casei lor din Castagnaro, provincia Verona și a căzut în piscină într-un moment în care femeia s-a îndepărtat câteva clipe pentru a se ocupa de cealaltă fiică de numai câteva luni. Când s-a întors însă fetița ei se afla pe fundul piscinei, fără viață.

Piscina unde a avut loc tragedia. Sursa foto: VeronaSera.it

Tatăl micuței, care se afla în apropiere și el, auzind strigătele tulburătoare ale soției sale a sosit în grabă și a încercat cu disperare să resuscite fetița, dar fără nicio speranță. Nici măcar personalul de pe ambulanță sau de pe elicopterul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a o salva. În acele momente de durere cumplită după pierderea fiicei sale tânăra mamă româncă s-a simțit rău și a fost necesar transportul acesteia la spital pentru îngrijiri medicale.

Mama fetiței, care acum are 29 de ani, a fost denunțată apoi pentru neglijență, iar în urma unui proces lung care a durat doi ani de zile aceasta a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare. Procurorul care s-a ocupat de caz îi ceruse judecătorului să o condamne la 2 ani de închisoare, scrie Verona Sera.

Te-ar mai putea interesa și:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI