Tragedie în Italia: Petronela Alecsa și fetița ei de numai câteva luni, ucise într-un cumplit accident

Tragedie fără margini într-o familie originară din Huși, județul Vaslui, dar care locuia în Italia de mai mult timp. O femeie de numai 30 de ani a murit, împreună cu fetița de numai câteva luni, într-un cumplit accident rutier pe strada provincială 58 care leagă localitatea Manfredonia de San Giovanni Rotondo (Puglia), scrie La Repubblica.  Totul s-a petrecut în urmă cu două zile, atunci când inconștiența unui șofer le-a curmat viața.

Victima se numește Petronela Alecsa, scrie vremeanoua.ro iar aceasta se afla în mașină alături de fiica ei și de soț, pe un drum din localitatea Manfredonia. La un moment dat, un italian care circula cu viteză foarte mare a scăpat mașina de sub control și efectiv a spulberat mașina în care se aflau românii noștri.

Petronela și fiica ei au murit pe loc, iar soțul femeii a fost dus la spital, cu răni grave. Medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire.

Petronela Alecsa a fost ucisă împreună cu fetița ei într-un cumplit accident din provincia Foggia, Italia

„Nu ne vine să credem! Era o fată bună, cuminte, muncitoare. Ne întâlneam aici, într-un parc, toate româncele din localitate. Era modestă, la locul ei. Carabinierii nu ne-au lăsat să ne apropiem de accident, căci am vrut. E foarte dureros ce s-a întâmplat”, a mărturisit una dintre româncele care o cunoșteau pe Petronela.