Italia: Mașini înghițite de pământ după ce o parte a străzii s-a prăbușit, conducte de apă distruse

„Dacă e greu să găsești un loc de parcare la Roma, găsirea mașinii ar putea deveni și mai dificilă”, scrie în mod ironic presa italiană după ce în dimineața de 25 mai, în jurul orei 7:00, pe via Zenodossio, mai exact între cartierele Pigneto și Torpignattara, o parte a străzii s-a prăbușit și două mașini au căzut în gol.

Autoturismele care au căzut în gaura din asfalt au fost un SUV Mercedes și un Smart, informează Corriere dell Citta. În timp ce SUV-ul s-a salvat pe jumătate, mașina Smart a fost practic înghițită de pământ.

În jurul orei 11:30 la fața locului au sosit pompierii de la compania Tuscolano. Gaura formată în asfalt măsura 6 metri adâncime și 12 metri lungime și a provocat daune majore la conductele de apă. Alături de pompieri au sosit polițiștii locali care au izolat porțiunea de stradă, precum și reprezentanții ACEA (furnizor de energie electrică) și ITALGAS.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pompierii au scos mașinile din gaura formată și apoi s-a trecut la repararea conductelor și la reconstrucția suprafeței drumului.

Nu este pentru prima oară când se întâmplă astfel de incidente la Roma. Șapte mașini s-au prăbușit în gol și două clădiri au fost evacuate în februarie 2018, după ce o porțiune din strada Livio Andronico, în cartierul Balduina, s-a surpat. Articolul aici: https://www.rotalianul.com/roma-masini-prabusite-in-gol-si-blocuri-evacuate-dupa-ce-strada-s-a-surpat-in-cartierul-balduina/