Italia: merge să ia banii pe chirie de la o tânără română și o pipăie cu forța. Bărbat italian condamnat la 1 an și 9 luni de închisoare

Un cetățean italian de 43 de ani, rezident în localitatea Ancona, a fost condamnat la 1 an și 9 luni de închisoare după ce a îndrăznit să pipăie cu forța o tânără română de 26 de ani care locuia în chirie în apartamentul bărbatului din aceeași localitate.

Potrivit ziarului online Centro Pagina, apartamentul era închiriat de un cuplu de români dar când proprietarul s-a dus să ia banii pe chirie, în luna martie a anului 2014, ar fi găsit-o doar pe tânăra română de 26 de ani acasă. Femeia a povestit la proces cum bărbatul italian a profitat de faptul că era singură și a prins-o cu mâna de gât, în timp ce cu cealaltă mână o pipăia în zonele intime.

Proprietarul a părăsit apoi apartamentul fără a merge mai departe cu abuzul sexual dar asta n-a oprit-o pe conaționala noastră să-l denunțe imediat la poliție pentru fapta sa. Consultată de medici după agresiune, tinerei i s-a dat atunci 3 zile de medical iar bărbatului italian i s-a impus de către tribunal să-i plătească acesteia și o despăgubire de 3.000 de euro.

Apărat de avocatul Alessandro Atanasio, proprietarul a pierdut procesul și a fost condamnat și la 1 an și 9 luni de închisoare pentru violență sexuală asupra femeii românce.