Italia: Mihai își pierde viața la 34 de ani într-un tragic accident. Alături de el o femeie cu nume necunoscut

Un tânăr român în vârstă de 34 de ani, Mihai Mariutei, și-a pierdut viața într-un tragic accident de mașină, în noaptea de 23 spre miercuri, 24 octombrie, la Ghedi, provincia Brescia, în nordul Italiei, informează Brescia Today. Alături de el călătorea și a decedat în accident o femeie a cărei identitate nu se cunoaște.

Mihai locuia la Manerbio și în noaptea trecută, în jurul orei 1:00, se afla la volanul mașinii sale, un Mercedes, cu care s-a răsturnat în canalul care curge de-a lungul șoselei provinciale 668 ce traversează Brescia. Pentru el, dar și pentru femeia care călătorea pe scaunul pentru pasageri, nu s-a mai putut face nimic. Cei doi au decedat la locul accidentului. Numele femeii care se afla în mașină cu Mihai este încă necunoscut, pentru că nu avea asupra sa niciun document de identitate.

Apelul autorităților

Poliția Rutieră din Brescia, care s-a prezentat la fața locului, lansează un apel invitând pe toți cei care ar putea avea informații utile în vederea identificării femeii care se afla în mașina lui Mihai Mariutei, să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție sau să sune la numărul 112. Femeia și-a pierdut viața în accident alături de Mihai.

UPDATE: Tânăra care se afla cu Mihai Mariutei și care a decedat împreună cu acesta în accident a fost identificată, era de origine română, se numea Claudia Martin și avea 27 de ani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mihai, o persoană iubită de rude și prieteni

Pe pagina de Facebook a lui Mihai, se pot citi din ce în ce mai multe mesaje de condoleanțe din partea rudelor și a prietenilor, atât români cât și italieni:

„Eri come un fratello una persona veramente speciale. R.I.P.” (Erai ca un frate pentru mine, o persoană cu adevărat specială”), scrie un prieten italian.

Mulți prieteni scriu: „Dumnezeu să te odihnească în pace!”