Italia: Moare la doar 27 de ani, mamă româncă lasă în urma sa două fetițe mici

O tragedie zguduie din nou comunitatea română din Italia, o tânără mamă de 27 de ani a murit răpusă de un atac de cord. Lasă în urma sa un soț îndurerat și două fetițe mici, de 8 și 5 ani.

Maria Alexandra Câmpulungeanu, în vârstă de numai 27 de ani, era originară din Pașcani, județul Iași dar trăia în Sant’Antonio di Veggiano, din provincia Padova, în nordul Italiei. Drama a avut loc marți, când femeia s-a prăbușit pe terenul din grădina sa, după ce a salutat fetițele care tocmai ieșiseră împreună cu bunica lor. Maria Alexandra a fost imediat dusă la spital, dar a murit miercuri după-amiază. Vineri a avut loc o autopsie la institutul de medicină criminalistică, decesul a survenit în urma unui atac de cord.

Funeraliile Mariei Alexandra Câmpulungeanu vor avea loc la începutul săptămânii viitoare în Biserica Ortodoxă din Mestrino.

Pe pagina Facebook a Mariei, soțul ei, Andrei Câmpulungeanu, a scris:

„Cu durere în suflet anunț trecerea la cele veșnice a iubitei mele soții Maria Alexandra, 27 ani! Ai fost o soție și mamă devotată! Rog pe Dumnezeu să mă întărească să merg mai departe și să cresc fiicele mele de 5 și respectiv 8 ani Ana Maria și Bianca.
Fac apel la ajutorul dumneavoastră pentru a o putea înmormânta, să mă ajutați cu bani în nr. de cont:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

IT16 U030 6960 5591 0000 0000 675  
Pe numele mamei, Roman Xenia. Vă mulțumesc!
NU TE VOM UITA NICIODATĂ!!!!”