Italia: Moartă Amalia, tânăra română de 21 de ani dispărută de două luni

Amalia Voican, o tânără română în vârstă de numai 21 de ani, rezidentă la Civita Castellana (Lazio), era dată dispărută în data de 16 aprilie 2018 la Roma. Marți seara, 12 iunie, o prietenă a Amaliei scria pe Facebook: „Din păcate, nu mai este printre noi, suntem devastați”! Apoi, afirmă că nu poate da mai multe detalii.

„Îmi pare foarte rău că trebuie să fiu eu cea care va comunica tuturor această veste tragică… Din păcate, Nena (Amalia Voican – n.r.) nu mai este printre noi… Vă mulțumesc pentru eforturile pe care toți le-ați depus în căutarea ei. Nu vreau și nu pot adăuga mai multe detalii… Suntem cu toții devastați de toate astea..ne va fi dor de tine, prințesa noastră!”

Romina Cecora, o italiancă, prietenă de-a tinerei noastre conaționale, s-a implicat încă de la început în căutările româncei. Italianca a apărut și în emisiunea celor de la „Chi l’ha visto?”, în speranța că va putea ajuta la găsirea Amaliei, cunoscută de prieteni și sub numele de „Nena”.

Amalia Voican, așa cum au declarat prietenele Romina și Caterina la „Chi l’ha visto?”, a dispărut de la Civita Castellana pe 16 aprilie. Ultima oară a fost văzută în ziua de 18 aprilie, la Roma, în gara Termini.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pentru Amalia, nu ar fi fost o perioadă ușoară, scriu cei de la Tuscia Web. De naționalitate română, ea era singură în Italia. În trecut, trăise și în Corchiano, provincia Viterbo, împreună cu mama sa.

Vom reveni cu detalii!

Amalia Voica, 21 de ani, dispărută de la Civita Castellana din data de 16 aprilie, 2018.