Italia: Moarte suspectă pentru o femeie română de 41 de ani. Cercetări în curs de desfășurare

O femeie de naționalitate română și-a pierdut viața în noaptea de duminică spre luni, 5 noiembrie, la Castellammare, în apropierea orașului Napoli. Inițial s-a crezut că femeia a decedat în urma unui atac de cord dar autoritățile au deschis un dosar de cercetare și au dispus autopsia trupului neînsuflețit.

Procuratura din Torre Annunziata a deschis o anchetă privind moartea femeii românce care a avut loc în noaptea de duminică spre luni în Via di Mola din centrul vechi al localității Castellammare. Deși decesul pare a fi cauzat de un atac de cord, circumstanțele în care s-a produs și unele probe strânse de către anchetatori, imediat după moartea femeii, au făcut ca autoritățile să decidă deschiderea unui dosar de cercetare cu autopsia ulterioară a corpului.

Era circa ora 01.30 noaptea când un apel la 118 a declanșat alarma în legătură cu o femeie care s-ar fi simțit rău. Odată ajunși la adresa indicată, o mansardă din Via di Mola, medicii nu au mai putut face decât să constate moartea româncei în vârstă de 41 de ani. În conformitate cu o primă opinie a medicului care a intervenit la fața locului, decesul părea să fi fost provocat de un atac de cord. În casă mai erau soțul femeii și soacra acesteia.

În primele minute de la sosirea ambulanței în centrul vechi, unii locuitori din zonă au crezut că este vorba de o dispută familială care s-a încheiat în cele mai tragice moduri. Strigătele, ambulanța și apoi sosirea carabinierilor au făcut ca acest scenariu să pară plauzibil.

La sosirea personalului sanitar de la 118, când bărbatul a avut certitudinea că soția sa a decedat, a făcut o criză de nervi și a agresat medicul și asistentele medicale de pe ambulanță, astfel încât a fost necesară intervenția carabinierilor. Militarii companiei de carabinieri din localitate, sub ordinul maiorului Donato Pontassuglia și al locotenentului Andrea Riccio, au reușit să îl calmeze pe bărbat și au redactat raportul înaintat Procuraturii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cercetările sunt în curs de desfășurare, informează stabiachannel.it.

Distribuie acest articol