Italia: Moartea dramatică a lui Cosmin, muncitor român de 26 de ani. Angajatorul este cercetat pentru omor din culpă

În urmă cu două zile, autoritățile italiene au făcut publice un adevăr neașteptat. Lucrătorul agricol român care a murit la Acate pe data de 17 septembrie, nu s-a înecat ci a murit prin electrocutare. Pentru că bărbatul român lucra la negru, fără un contract de muncă, versiunea reală a faptelor a fost ascunsă de către angajatorul său, relatează La Repubblica.

Muncitorul român Marian Cosmin Baer, în vârstă de 26 de ani, nu s-a înecat într-un rezervor de irigații așa cum se părea, dar a fost electrocutat de o descărcare electrică, poate provenind dintr-un cablu electric care nu se conforma normelor legale de funcționare. După moartea românului nostru, cineva l-a aruncat în bazinul cu apă unde a fost găsit, pentru a ascunde ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

Adevărata cauză a morții a ieșit la iveală în urma autopsiei trupului neînsuflețit. Angajatorul românului este acum cercetat pentru omucidere din culpă, iar ancheta este în curs de desfășurare.

Marian Cosmin Baer a fost găsit decedat pe 17 septembrie, 2018, în jurul orei 12:00 într-un bazin de irigare

Tânărul nostru conațional lucra într-o fermă agricolă din Acate, în cartierul Mogli iar macabra descoperire a trupului neînsuflețit a fost făcută de colegii săi care, deși au încercat să-l resuscite, nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, relatam la data respectivă, conform informațiilor din presa italiană.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul