Italia: Moldoveancă sechestrată și violată de un conațional. Femeia a reuşit să scape sărind de la balcon

O femeie originară din Republica Moldova, în vârstă de 36 de ani, a fost victima unui conaţional care a violat-o şi sechestrat-o timp de patru zile la Padova, informează Padova Oggi.

Femeia a ajuns la Padova la începutul lunii martie, unde l-a cunoscut pe agresor, un moldovean de 39 de ani. Între cei doi inițial s-a înfiripat o prietenie și apoi o scurtă relație romantică. Pentru că nu avea nimic de muncă, moldoveanul i-a propus femeii să se ocupe contra cost de curățenia locuinței sale.

Ea a acceptat și totul părea să meargă bine, până când într-o zi bărbatul s-a întors beat și cu chef de scandal. El a amenințat-o, a bătut-o și a violat-o. Femeia a crezut că a fost doar un episod care nu se va mai întâmpla, dar s-a înșelat amarnic. Câteva zile mai târziu a forțat-o să iasă cu el în oraș: „Altfel te omor”, i-ar fi spus compatriotul său.

Apoi, timp de patru zile a sechestrat-o în locuința sa. Femeia a găsit puterea să reacționeze și a reușit să scape sărind de la balconul apartamentului aflat la primul etaj al unui bloc din via Guizza. Odată ajunsă în stradă s-a îndreptat spre casa mătușii sale care locuiește în Padova.

Moldoveanca i-a povestit mătușii ceea ce i s-a întâmplat și împreună s-au prezentat la secția de carabinieri din Prato della Valle unde au depus o plângere. Militarii au efectuat o percheziție la domiciliul moldoveanului, fiind găsite mai multe sticle de băuturi alcoolice.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În telefonul mobil al bărbatului carabinierii au găsit un videoclip, în care se putea vedea femeia îngenuncheată și insultată de conaționalul său.

După cum reiese din examenul medical la care a fost supusă, victima prezenta răni la o mână și la nivelul feței. Leziuni care au fost considerate vindecabile în mai puțin de douăzeci de zile.

Moldoveanul a fost arestat la sfârșitul săptămânii trecute, sub acuzația de răpire, agresiune sexuală și vătămare corporală. În fața magistratului acesta a jurat însă că este nevinovat și că a avut o relație sexuală consensuală cu femeia respectivă.