Italia: muncitor român în agricultură rănit grav de un jeep fără șofer, scăpat de sub control

S-a întâmplat astăzi, 17 aprilie 2019, în jurul orei 13:15, într-o mică localitate din Italia, Saludecio, din provincia Rimini, unde un jeep fără șofer scăpat de sub control a lovit un muncitor român în agricultură, în vârstă de 50 de ani, care lucra pe o plantație de măslini.

Autoturismul Hyundai Tucson aparține proprietarului plantației de măslini și era parcat pe același teren unde se afla conaționalul nostru alături de proprietar și alți colegi, care executau împreună operațiuni de curățire a măslinilor.

Autoturismul scăpat de sub control. Sursa foto: pu24.it

Potrivit ziarului online PU24.it, jeep-ul a pornit la vale din senin, fără șofer și a trecut peste muncitorul român, care se afla în traiectoria sa și pe care l-a rănit în mod foarte grav, apoi s-a oprit într-o plantă de măslin, la o distanță de 30 de metri mai jos de la locul accidentului.

La fața locului a fost chemată o ambulanță și un elicopter care, după ce personalul medical a reușit să-l stabilizeze pe muncitorul român, l-a transportat cu cod roșu de urgență la spitalul Bufalini din Cesena. La fața locului au fost chemați și carabinierii care investighează pentru a descoperi dinamica exactă a accidentului.

Personalul medical oferind îngrijiri muncitorului român. Sursa foto: pu24.it