Italia: Nepotul Nicoletei Căciulă a fost bătut la două zile după moartea mătușii sale

Un nou amănunt misterios în cazul morții româncei Nicoleta Căciulă, femeia în vârstă de 46 de ani găsită moartă în locuința sa din Brunico, provincia Bolzano. Nepotul Nicoletei, un tânăr în jurul vârstei de 20 de ani, a fost așteptat și bătut în fața casei sale, pe data de 19 iulie, la două zile după moartea surorii tatălui său. Anchetatorii investighează pentru a înțelege dacă există vreo legătură între ceea ce i s-a întâmplat tânărului și moartea plină de mister a Nicoletei care se presupune că a fost o crimă.

Motivele atacului și cine era agresorul nu sunt încă dezvăluite de către autorități, susține altoadige.it.

Agresiunea împotriva băiatului a avut loc în seara zilei de 19 iulie, la două zile după moartea Nicoletei, moarte care s-a dovedit în urma autopsiei că este rezultatul unei crime. Cineva l-a așteptat pe tânăr în fața casei sale, știind că acesta se va întoarce la o oră târzie și a început să îl lovească. Nepotul Nicolei Căciulă, care este fiul fratelui său și care locuiește în aceeași localitate, a fost transportat la spital dar nu a suferit răni grave în urma agresiunii.

Procuratura Republicii italiene a confirmat faptele descrise mai sus și declară că sunt încă în desfășurare investigații pentru a identifica persoanele responsabile. În momentul de față – a subliniat procurorul – nu există elemente care să facă o legătură sigură între agresiunea împotriva nepotuluiși crima care a avut loc cu două nopți înainte.

Cadavrul Nicoletei Căciulă, a fost găsit pe podeaua apartamentului. Corpul era parțial învelit într-o pătură iar în apropiere a fost găsit un cablu care se presupune că a fost folosit pentru strangularea femeii. Procuratura a deschis un dosar penal „cu autori necunoscuți.” Investigațiile sunt în curs de desfășurare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pe același subiect:

Distribuie acest articol