Italia: Oroare în centrul Romei! Unde și cum a fost găsită Amalia Voican, tânăra română dispărută de două luni de zile

Amalia Voican, o tânără română în vârstă de numai 21 de ani, rezidentă la Civita Castellana (Lazio), era dată dispărută în data de 16 aprilie 2018 la Roma. Marți seara, 12 iunie, o prietenă a Amaliei scria pe Facebook: „Din păcate, nu mai este printre noi, suntem devastați”! Apoi, afirma că nu putea da mai multe detalii. Astăzi, autoritățile au dezvăluit unde și cum au găsit-o pe biata fată română.

Amalia Voican a fost găsită moartă, într-un cartier central al Romei. Fata era decedată de mai mult timp iar trupul neînsuflețit se afla într-o casă abandonată din via Tella, în zona cartierului San Giovanni, aproape de centrul Romei.

Muncitorii unui atelier mecanic din apropierea casei respective, au descoperit cadavrul, iată ce declară aceștia: „Am găsit cadavrul datorită mirosului urât, foarte puternic, care venea din casă, era acoperit cu niște pături. Nu mai avea față, nu se putea recunoaște cine e.” Corpul Amaliei Voican era mâncat de șobolanii care tranzitau casa în care se adăposteau persoane fără nici un căpătâî. Muncitorii care au descoperit scena îngrozitoare, continuă:  „Cel mai rău este că cei care dormeau acolo, o puteau face nestingheriți lângă fata asta moartă, acoperită doar cu o pătură și cu toate animalele din jurul ei.”

Cum a ajuns Amalia în acea casă, încă nu se știe. Care este cauza decesului, rămâne de stabilit. Fata fusese văzută pentru ultima oară în gara Termini din Roma, pe data de 18 aprilie 2018.

„Există cineva la gara Termini care oprește băieți și fete străine și spune că există o pensiune aici”, declară autoritățile.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Investigațiile sunt în curs de desfășurare.

"L'hanno coperta, continuando a dormire mentre gli animali mangiavano il suo corpo"

"Il viso non c'era più. Gli hanno messo una coperta sopra e con tutti gli animali che si mangiavano questa ragazza la notte riuscivano a dormire". Il mistero della giovane trovata morta a #Roma. Questa sera a #chilhavisto con Federica Sciarelli in prima serata in diretta su Rai Tre

Posted by Chi l'ha visto? on Wednesday, 13 June 2018