Italia: Pasageră arestată la urcare în avion, a furat bunuri din trei magazine din aeroport

Agenții poliției de frontieră din Italia, în serviciu la aeroportul din Catania (Sicilia) au denunțat o pasageră care urma să zboare cu avionul spre Perugia, considerând-o responsabilă pentru câteva furturi agravate comise în unele magazine de pe teritoriul aeroportului.

Reprezentantul legal al activităților comerciale vizate a depus o plângere pentru furtul mai multor obiecte din trei magazine diferite, evenimente care au avut loc cu puțin timp înainte și se presupune că au fost opera unei femei.

- Continuarea după publicitate -

Potrivit Catania Today, după ce au primit plângerea, agenții au examinat înregistrările de pe camerele de supraveghere, reușind să identifice autoarea furtului.

Astfel, s-a constatat că, după ce a intrat în primul magazin, femeia s-a apropiat de un stand și, după ce i-a probat, a furat două perechi de ochelari de soare de la o marcă renumită.

După ce a părăsit zona, a intrat într-un magazin învecinat, de unde a sustras două cutii de dulciuri.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În final, la o a treia unitate comercială, a luat cu ea nu mai puțin de șase seturi de cosmetice.

După ce a colectat articolele furate, femeia a mers regulamentar spre poarta de îmbarcare, dar acolo a fost depistată imediat de către agenții Poliției de Stat.

Chiar dacă inițial a arătat reticență, percheziția a permis găsirea bunurilor furate, care ulterior a fost returnată proprietarilor de drept.