Italia: Pasageră arestată la urcare în avion, a furat bunuri din trei magazine din aeroport

Agenții poliției de frontieră din Italia, în serviciu la aeroportul din Catania (Sicilia) au denunțat o pasageră care urma să zboare cu avionul spre Perugia, considerând-o responsabilă pentru câteva furturi agravate comise în unele magazine de pe teritoriul aeroportului.

Reprezentantul legal al activităților comerciale vizate a depus o plângere pentru furtul mai multor obiecte din trei magazine diferite, evenimente care au avut loc cu puțin timp înainte și se presupune că au fost opera unei femei.

Potrivit Catania Today, după ce au primit plângerea, agenții au examinat înregistrările de pe camerele de supraveghere, reușind să identifice autoarea furtului.

Astfel, s-a constatat că, după ce a intrat în primul magazin, femeia s-a apropiat de un stand și, după ce i-a probat, a furat două perechi de ochelari de soare de la o marcă renumită.

După ce a părăsit zona, a intrat într-un magazin învecinat, de unde a sustras două cutii de dulciuri.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În final, la o a treia unitate comercială, a luat cu ea nu mai puțin de șase seturi de cosmetice.

După ce a colectat articolele furate, femeia a mers regulamentar spre poarta de îmbarcare, dar acolo a fost depistată imediat de către agenții Poliției de Stat.

Chiar dacă inițial a arătat reticență, percheziția a permis găsirea bunurilor furate, care ulterior a fost returnată proprietarilor de drept.