Italia: patru italieni arestați, au bătut cu cruzime doi români și le-au furat telefoanele și mașina

Carabinierii din localitatea italiană Ispica, provincia Ragusa din Sicilia, au arestat patru cetățeni italieni care sunt acuzați că au bătut cu cruzime doi cetățeni români, apoi le-au furat telefonul mobil și mașina.

Agresiunea a avut loc la jumătatea lunii februarie 2019, când cei patru italieni s-au deplasat la locuința unor cetățeni români rezidenți în Ispica și i-au acuzat că ar fi autorii unor furturi care s-au desfășurat în localitatea învecinată, Rosolini, unde agresorii sunt rezidenți. Cu scopul de a se răzbuna pentru presupusele furturi de care erau acuzați românii, cetățenii italieni au pătruns în locuința lor cu forța înarmați cu niște bâte de lemn, apoi i-au bătut fără milă pe doi dintre românii care locuiau acolo. Alți doi cetățeni români care se aflau prezenți și ei în locuință au reușit să scape de furia italienilor fugind pe câmpurile din zonă.

După agresiunea asupra celor doi români, bărbații italieni le-au furat telefoanele pentru a-i împiedica să sune la carabinieri și când au ieșit din locuința lor au provocat diverse daune la unele autoturisme parcate în zonă, apoi au fugit la bordul unui automobil care aparținea unuia dintre românii agresați.

Chemați la fața locului, carabinierii din Ispica au pornit o anchetă în urma căreia au reușit să-i identifice pe cei patru agresori italieni, toți rezidenți în localitatea Rosolini, tată și fiu de 58 și 32 de ani și alți doi complici în vârstă de 36 și 64 de ani. În urma anchetei preliminare, agresorii au fost arestați pentru jaf, viol de domiciliu și leziuni personale.

Cei doi români agresați au fost transportați la spitalul Maggiore din Modica unde medicii le-au găsit mai multe răni la față și la brațe cu o prognoză de vindecare de 25 de zile.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol