Italia: Pensionar italian ajunge la spital după ce încearcă să pipăie o femeie română

Toată scena a avut loc în seara zilei de duminică, 24 iunie 2018, în Piazza del Popolo din localitatea italiană Avellino, unde un bătrân de 79 de ani a încercat să molesteze o femeie română de 50 de ani.

Anchetatorii au reușit să reconstruiască toată scena cu ajutorul înregistrărilor de pe camerele de supraveghere din zonă. În imaginile video se observă clar cum pensionarul italian, care se afla și sub influența alcoolului, a încercat să se apropie de conaționala noastră de mai multe ori, dar femeia respingându-l de fiecare dată, relatează ziarul local Otto Pagine. Când s-a săturat să tot fie respins, bătrânul italian de 79 de ani a început să o tragă pe femeia română de păr, mai scrie sursa citată.

Imagine surprinsă de camerele de supraveghere din zonă după sosirea poliției. Sursa: OttoPagine.it

Tot din înregistrările video, polițiștii au reușit să vadă și cum intervine apoi partenerul conaționalei noastre, și el cetățean român, care l-a lovit pe bătrân cu un pumn iar acesta din urmă a căzut inconștient la pământ.

La fața locului au fost chemate de urgență autoritățile dar și o ambulanță care l-a transportat pe bărbatul italian la spital unde medicii i-au dat 30 de zile de recuperare medicală.

Polițiștii au efectuat controale și în activitățile comerciale din zonă pentru a verifica dacă bătrânului italian i s-au vândut substanțe alcoolice, având în vedere faptul că articolul 691 din Codul Penal italian interzice astfel de vânzări către persoane în stare de ebrietate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol