Italia: Persoana care a lovit cu mașina o româncă aflată pe bicicletă și apoi a fugit s-a predat carabinierilor

Accidentul s-a petrecut în seara zilei de sâmbătă, 8 mai 2021, pe via Magna Graecia din Capaccio Paestum, provincia Salerno din Campania, unde o femeie de naționalitate română, care circula pe bicicletă, a fost lovită de o mașină, iar șoferul a fugit de la fața locului fără a acorda primul ajutor victimei.

Conaționala noastră, în vârstă de 40 de ani și rezidentă în localitatea menționată mai sus, a ajuns în stare foarte gravă la spital, iar medicii se mențin rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire, relatează Salerno Today.

Victima, care este angajată ca ospătară într-o pizzerie din cartierul Borgo Nuovo, se îndrepta cu bicicleta spre casă după ce a ieșit de la muncă, cu puțin înainte de miezul nopții de sâmbătă, când o mașină a lovit-o în plin și i-a provocat diferite răni, printre care una gravă la craniu. Persoana care conducea mașina nu a oprit să-i acorde primul ajutor, și a continuat drumul.

Câțiva trecători au văzut-o pe românca noastră la pământ și au sunat imediat la 118 pentru a solicita o ambulanță, iar femeia a fost transportată la spitalul San Giovanni di Dio e Ruggi d’Aragona unde află internată și astăzi.

Carabinierii, interveniți și ei la locul accidentului, au deschis o anchetă pentru a descoperi identitatea persoanei care se afla la volanul mașinii implicate în rănirea româncei și până în seara zilei de duminică nu se știa cine este aceasta.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În acea seară, însă, o tânără italiancă rezidentă în localitatea Licinella s-a prezentat la carabinieri și a declarată că ține minte faptul că s-a intersectat cu femeia pe bicicletă, dar că nu și-a dat seama că a accidentat-o.

Anchetatorii urmează să analizeze acum declarațiile martorilor și înregistrările camerelor de supraveghere video din zonă pentru a stabili cu exactitatea dinamica accidentului și eventuale responsabilități.