Italia: A plasat două bombe în casa fostei concubine românce, bărbat italian arestat

Îngrozitoarele fapte au avut loc în localitatea italiană Marta, din provincia Viterbo. Acolo, un bărbat italian de 58 de ani, cu inițialele B.A. și originar din zonă, a fost arestat de către carabinieri pentru violență sexuală și acte persecutorii asupra fostei sale concubine, o femeie română de 45 de ani rezidentă în aceeași localitate.

Conform celor relatate de carabinierii din localitate, citați de ziarul local TusciaWeb, bărbatul ar fi plasat în casa femeii românce două dispozitive explozive produse de el însuși care ulterior au fost dezarmate de către geniștii de la Roma.

Prima bombă, spun carabinierii, a fost plasată în luna ianuarie a anului 2017, în timp ce cea de-a doua bombă a fost pusă în luna aprilie 2018. Pe lângă aceste îngrozitoare fapte, bărbatul este acuzat și de alte acte persecutorii asupra conaționalei noastre, mai scrie sursa citată.

„Succesiunea evenimentelor și numeroasele episoade persecutorii, care au continuat din octombrie 2016 și până la începutul lunii mai, au zdruncinat puternic populația și au provocat o alertă socială în rândul opiniei publice din micul oraș în care victima este rezidentă”, au mai adăugat carabinierii.

Distribuie acest articol