Italia: Alimente confiscate dintr-un magazin românesc. Puneau în pericol sănătatea consumatorilor

Dintr-un magazin românesc din localitatea Marigliano, în apropierea orașului Napoli, au fost confiscate 112 kilograme de produse alimentare care puneau în pericol sănătatea celor care le-ar fi consumat, informează marigliano.net.

Magazinul cu produse românești de pe via Michelangelo a fost supus unui control la care s-a constatat că multe produse alimentare erau într-o stare de conservare foarte proastă și ar fi reprezentat un pericol pentru sănătatea consumatorilor. Controlul a fost efectuat de poliția locală, împreună cu comandantul Emiliano Nacar și personalul sanitar de la ASL.

În vitrina frigorifică a magazinului erau expuse diverse tipuri de carne, inclusiv cârnați, șuncă, coaste, miel, care prezentau semne că nu ar fi indicate consumului. Produsele au fost confiscate, iar Procuratura din Nola a ordonat distrugerea lor.

În timpul inspecției au fost găsite și aproximativ 100 kg. de produse fără factură, a căror proveniență nu a putut fi stabilită, cum ar fi borcane cu maioneză, muștar, ton și mirodenii.

Italia: Alimente confiscate dintr-un magazin românesc. Puneau în pericol sănătatea consumatorilor. Foto: marigliano.net

Împotriva proprietarilor s-a înaintat o plângere penală adresată autorității judiciare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol