Italia: Oase umane găsite într-un sac de-a lungul unui râu. La mică depărtare erau hainele unei femei

Rămășițe umane au fost găsite în interiorul unui sac de-a lungul unui râu din zona Modena, iar la mică depărtare erau hainele unei femei. Carabinierii au fost anunțați de un trecător care a făcut macabra descoperire, menționează Corriere di Bologna.

Rămășițele umane, câteva oase și un craniu, au fost de fapt găsite în interiorul unui sac, abandonate pe malul râului Tiepido, în zona Torre Maina (Maranello), unde este amenajată o pistă pentru biciclete și pietoni și care este de obicei destul de aglomerată.

Sacul a fost găsit sâmbătă, 2 aprilie, de un bărbat care se plimba în apropiere. În vecinătatea sacului respectiv erau niște haine de damă, dar încă nu este clar dacă există vreo legătură între acestea și rămășițele din sac.

Carabinierii din Modena investighează cazul și au efectuat imediat cercetări la locul descoperirii.

Militarii au sosit la locul descoperirii împreună cu medicul legist și procurorul de serviciu. Oasele umane au fost încredințate de către carabinieri Medicinii legale care va efectua analizele în timp ce autoritățile vor încerca să stabilească identitatea victimei. Sunt analizate cazurile de dispariție din ultimele luni.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI