Italia: Rezultatele autopsiei băiatului român de 18 ani găsit mort în casă. Iată care este cauza morții sale

S-a efectuat în cursul zilei de astăzi autopsia tânărului român în vârstă de 18 ani, găsit fără viață în casa din via Oslavia, localitatea Chiusi Scalo, provincia Siena din Toscana.

Băiatul a fost găsit vineri, 29 iunie, decedat, în vechea clădire care adăpostea lucrătorii de la cuptorul de pâine iar din primele constatări și examinări ale medicilor s-a presupus că decesul a survenit în urma unui atac de cord provocat de consumul unor substanțe stupefiante. Cauză confirmată și în urma autopsiei efectuată astăzi, 3 iulie.

Din primele declarații ale personalului medical se pare că nu s-au găsit semne de violență sau găuri de seringă pe corpul tânărului român. Cea mai probabilă ipoteză este că băiatul a murit în urma unui stop cardiac după ce a luat un amestec format din alcool, droguri (heroină) și un medicament care poate fi cumpărat liber în farmacii, chiar și fără prescripție medicală.

S-ar putea să fi fost unul din primele momente în care băiatul de 18 ani lua heroină, dacă nu chiar prima oară, spun medicii și a avut o reacție gravă în urma asumării drogului respectiv. Se zvonește, scriu cei de la Prima Pagina Chiusi, că ar fi făcut acest lucru pentru a-și îmbunătăți o prestație sexuală, că totul s-a întâmplat în timpul unui joc erotic care s-a sfârșit, din nefericire, într-un mod tragic.

Băiatul a fost găsit în casa unor prieteni, nu în casa lui. Era singur în momentul morții sale? Nu se știe! Și-a pregătit singur amestecul de alcool și droguri care i-a provocat sfârșitul? Sau nu? La toate aceste întrebări autoritățile trebuie să găsească încă un răspuns.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Dar ceea ce face totul și mai complicat este faptul că un al doilea caz, aproape similar, s-a petrecut în ultimele două luni la Chiusi Scalo. Cu câteva săptămâni în urmă, un alt tânăr, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit mort în casă, pe Via Meucci. La fel, după ce a luat un amestec de droguri, alcool și medicamente.

Autoritățile își exprimă public îngrijorarea în legătură cu aceste cazuri de deces în urma cărora se înțelege nu numai că drogurile circulă în cantități semnificative la Chiusi, dar drogurile care circulă sunt de proastă calitate și, prin urmare, mult mai periculoase! Alți tineri, alte persoane ar putea fi în pericol…