Italia: bărbat abandonat în fața spitalului cu picioarele rupte, bătut crunt de patru bulgari

ACTUALIZARE 2 AUGUST 2019: Conform celor mai recente informații primite de la atașatul de presă al Ambasadei Române din Republica Italiană, victima nu este de cetățenie română, așa cum a scris inițial presa italiană.

Știrea inițială din 30 iulie 2019:

Un bărbat român în vârstă de 46 de ani a fost bătut cu cruzime și abandonat cu ambele picioare rupte în fața spitalului din Anzio, localitate de lângă Roma, în noaptea de duminică spre luni, 29 iulie 2019.

Potrivit ziarului Il Granchio, totul a început în seara zilei de duminică într-un bar din fracțiunea Lavinio a localității menționate mai sus. Bărbatul român trebuia să se întâlnească acolo cu patru cetățeni bulgari pentru a discuta, se presupune, despre chestiuni legate de unele operațiuni ilegale.

La câteva minute după ce au intrat în bar însă cei patru bulgari l-au scos afară pe român din incinta localului cu forța, după care l-au bătut cu cruzime și i-au rupt ambele picioare. După agresiune, bulgarii au abandonat victima în fața secției de Urgențe din zonă unde a fost găsit de personalul medical de pe ambulanță și transferat apoi la spitalul din Anzio. Potrivit medicilor de acolo, bărbatul are nevoie de 40 de zile de recuperare medicală în urma rănilor suferite.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Audiat de polițiști, victima a declarat că nu cunoaște agresorii și nu-și mai amintește nimic din ceea ce s-a întâmplat. Anchetatorii nu sunt convinși însă de cele spuse de bărbatul român și sunt pe urmele celor patru cetățeni bulgari pentru a descoperi adevărul despre cele întâmplate.

@rotalianul