Italia: Român arestat, își bătea concubina și a închis-o în cotețul păsărilor în noaptea de Revelion

Un bărbat român în vârstă de 50 de ani a fost arestat la Corigliano Rossano, în provincia Cosenza, din Calabria, sub acuzația de violență conjugală, după ce femeia cu care locuia a făcut o plângere la carabinieri. Bărbatul o lovea deseori, iar în noaptea de Revelion a bătut-o și a închis-o în cotețul păsărilor, scrie quicosenza.it.

Faptele violente ale românului au la origine gelozia și au început încă din primele luni ale anului 2018, când femeia cu care avea o relație a decis să meargă să locuiască cu el. Imediat, însă, bărbatul a devenit foarte violent și pe fondul consumului exagerat de alcool, a început cu insulte și amenințări la adresa concubinei sale. Nu a durat mult și loviturile au început să vină în mod frecvent.

Femeia era bătută din motive banale sau pur și simplu din cauza geloziei oarbe a bărbatului. Chiar de ziua de naștere a femeii, concubinul său a lovit-o în zona ochilor provocându-i un hematom vizibil. Cu o altă ocazie, bărbatul ar fi lovit-o peste gură, rupându-i dinții.

Dar unul dintre cele mai tulburătoare episoade de acest fel a avut loc în ultima zi a anului, când femeia i-a cerut partenerului ei să petreacă împreună Revelionul, așa cum o face toată lumea, în compania prietenilor invitând câțiva dintre aceștia acasă la ei. Drept răspuns, bărbatul a început să o insulte și să o lovească, acuzând-o că intenționa de fapt să îl trădeze în casa lui și invocând acest motiv a închis-o în cotețul găinilor unde femeia și-a petrecut toată noaptea dintre ani.

După un calvar care a durat aproape doi ani, femeia s-a decis să îl denunțe la carabinieri. Nu înainte de a mai lua o bătaie soră cu moartea de la bărbatul român. Acesta, tot din motive banale, a început să o lovească cu palmele și pumnii până când femeia a căzut la pământ. Pentru concubinul său nu a fost de ajuns, el a continuat să o lovească în piept cu ghetele de lucru pe care le avea în picioare și care în vârf aveau bucăți de metal.

Cu puținele forțe pe care le mai avea, femeia a chemat salvarea. Asistenții sanitari au găsit-o într-o baltă de sânge, cu răni la nivelul întregului corp și o contuzie pulmonară.

Pe baza plângerii făcute de femeie și a raportului medical, bărbatul român a fost reținut de autorități. Carabinierii din Corigliano l-au însoțit la închisoare în urma unui ordin emis de Tribunalul din Castrovillari, pentru infracțiuni de abuz în familie și vătămări agravate. Judecătorul a decis că românul nu putea fi lăsat în libertate deoarece prezenta „pericol ridicat și lipsă totală de autocontrol”.