Italia: Român arestat, își bătea concubina și a închis-o în cotețul păsărilor în noaptea de Revelion

Un bărbat român în vârstă de 50 de ani a fost arestat la Corigliano Rossano, în provincia Cosenza, din Calabria, sub acuzația de violență conjugală, după ce femeia cu care locuia a făcut o plângere la carabinieri. Bărbatul o lovea deseori, iar în noaptea de Revelion a bătut-o și a închis-o în cotețul păsărilor, scrie quicosenza.it.

Faptele violente ale românului au la origine gelozia și au început încă din primele luni ale anului 2018, când femeia cu care avea o relație a decis să meargă să locuiască cu el. Imediat, însă, bărbatul a devenit foarte violent și pe fondul consumului exagerat de alcool, a început cu insulte și amenințări la adresa concubinei sale. Nu a durat mult și loviturile au început să vină în mod frecvent.

Femeia era bătută din motive banale sau pur și simplu din cauza geloziei oarbe a bărbatului. Chiar de ziua de naștere a femeii, concubinul său a lovit-o în zona ochilor provocându-i un hematom vizibil. Cu o altă ocazie, bărbatul ar fi lovit-o peste gură, rupându-i dinții.

Dar unul dintre cele mai tulburătoare episoade de acest fel a avut loc în ultima zi a anului, când femeia i-a cerut partenerului ei să petreacă împreună Revelionul, așa cum o face toată lumea, în compania prietenilor invitând câțiva dintre aceștia acasă la ei. Drept răspuns, bărbatul a început să o insulte și să o lovească, acuzând-o că intenționa de fapt să îl trădeze în casa lui și invocând acest motiv a închis-o în cotețul găinilor unde femeia și-a petrecut toată noaptea dintre ani.

După un calvar care a durat aproape doi ani, femeia s-a decis să îl denunțe la carabinieri. Nu înainte de a mai lua o bătaie soră cu moartea de la bărbatul român. Acesta, tot din motive banale, a început să o lovească cu palmele și pumnii până când femeia a căzut la pământ. Pentru concubinul său nu a fost de ajuns, el a continuat să o lovească în piept cu ghetele de lucru pe care le avea în picioare și care în vârf aveau bucăți de metal.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cu puținele forțe pe care le mai avea, femeia a chemat salvarea. Asistenții sanitari au găsit-o într-o baltă de sânge, cu răni la nivelul întregului corp și o contuzie pulmonară.

Pe baza plângerii făcute de femeie și a raportului medical, bărbatul român a fost reținut de autorități. Carabinierii din Corigliano l-au însoțit la închisoare în urma unui ordin emis de Tribunalul din Castrovillari, pentru infracțiuni de abuz în familie și vătămări agravate. Judecătorul a decis că românul nu putea fi lăsat în libertate deoarece prezenta „pericol ridicat și lipsă totală de autocontrol”.