Italia: Român de 50 de ani agresat de un adolescent de 15 ani care a încercat să-l jefuiască

Un bărbat român în vârstă de 50 de ani a fost agresat în cursul zilei de joi, 28 mai 2020, de către un adolescent de 15 ani care, folosind un ciob de sticlă pentru a-l amenința, a încercat să-l jefuiască. Ulterior, minorul l-a lovit pe conaționalul nostru cu o piatră în cap.

Potrivit Milano Today, scena a avut loc în jurul orei 16:00 de ieri în Piazza Luigi di Savoia din Milano, lângă Gara Centrală. Bărbatul român se afla acolo în așteptarea unui tren când a fost atacat pe la spate de un infractor care i-a pus un ciob de sticlă la gât și a încercat să-l jefuiască. Când a văzut că românul nostru opune rezistență, infractorul l-a lovit cu o piatră în cap și a fugit.

Victima s-a prezentat apoi la intrarea în hotelul Michelangelo din zonă unde a cerut ajutorul paznicului care a chemat imediat poliția și o ambulanță la fața locului. După ce au aflat mai multe detalii despre agresor de la cetățeanul român, agenții de poliție au pornit pe urmele acestuia și în scurt timp l-au găsit nu departe de locul agresiunii. În urma identificării, polițiștii au constatat că infractorul era un cetățean marocan în vârstă de numai 15 ani și l-au pus sub arest cu acuzația de tentativă de jaf agravat.

Bărbatul român a fost îngrijit între timp de medici la fața locului, fără a avea nevoie să fie internat în spital, mai precizează sursa citată.