Italia: Un român a fost găsit mort în locuința lui. Macabra descoperire a fost făcută chiar de fiica sa

Trupul fără viață al bărbatului, care era rezident în localitatea italiană Falconara Maritima din provincia Ancona, a fost descoperit luni dimineață, 4 noiembrie 2019, în jurul orei 09:00, chiar de fiica persoanei decedate, un cetățean român în vârstă de 62 de ani.

Femeia a ajuns în cursul acestei dimineți la locuința tatălui ei situată în via Marconi din Falconara și a bătut timp îndelungat la ușă, dar fără să primească răspuns. Având în vedere că nu putea nici să descuie ușa fiindcă bărbatul a lăsat cheile în încuietoare, fiica bărbatului s-a văzut nevoită să apeleze la ajutorul pompierilor pentru a putea intra în locuință și să verifice dacă tatăl ei este bine.

La fața locului s-au prezentat așadar atât pompierii, cât și carabinierii, dar după ce au reușit să descuie ușa și să intre în locuință, l-au găsit pe bărbat fără viață, pe patul său. Conaționalul nostru se pare că a decedat cu câteva ore înainte ca trupul său să fie găsit, poate chiar în cursul serii trecute, a spus medicul care a constatat decesul.

Moartea bărbatului român se pare că a survenit din cauze naturale, iar trupul său fără viață a fost pus deja la dispoziția familiei pentru a pregăti înmormântarea, relatează surse locale.