Italia: Român găsit mort în curtea complexului rezidențial în care locuia cu familia

Un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 67 de ani, a fost găsit fără viață în curtea unui complex rezidențial din Italia.

Tragedia a avut loc în dimineața zilei de duminică, 5 noiembrie 2023, pe via Generale Carlo Spatocco, la periferia centrului orașului Chieti, provincia cu același nume din Abruzzo.

Bărbatul locuia într-unul dintre apartamentele blocului respectiv împreună cu soția și fiica sa, relatează ziarul local Il Centro.

Proprietarul apartamentului în care familia bărbatului locuia în chirie a fost cel care a alertat autoritățile cu privire la dramaticul eveniment.

La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție, criminaliști, precum și personalul medical de pe ambulanță care n-a putut face altceva decât să constate decesul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În prezent se efectuează investigații pentru a determina circumstanțele care l-au împins pe conaționalul nostru, descris de vecini și cunoscuți ca fiind un om onorabil și un muncitor asiduu, să își ia viața.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului Santissima Annunziata din Chieti, după indicațiile procurorului de serviciu, Marika Ponziani.

Autopsia a fost programată pentru luni, 6 noiembrie, iar în următoarele zilele se așteaptă eliberarea permisiunii necesare pentru organizarea înmormântării.