Italia: Un român gelos și-a bătut fosta iubită și pe un pensionar italian cu un baston de lemn

Un bărbat român în vârstă de 47 de ani a intrat în casa unui pensionar italian din Genova unde se afla și fosta lui parteneră și i-a bătut pe cei doi cu un baston de lemn, scrie Il Secolo XIX. Femeia și bătrânul au fost transportați de urgență la spital.

S-a întâmplat marți după-amiază, 4 februarie, în jurul orei 14:00. Motivul agresiunii ar fi fost gelozia bărbatului român.

Bărbatul a intrat în casa pensionarului genovez în vârstă de 84 de ani bănuind că își va găsi acolo fosta iubită, o femeie română de 44 de ani. După ce a descoperit că ea era cu adevărat în acea casă din via Palazzo della Fortezza, cartierul Sampierdarena, i-a bătut pe amândoi cu un baston de lemn lovindu-i în zona capului. După agresiune românul s-a prezentat singur la unitatea de carabinieri unde a povestit ceea ce a făcut.

Femeia și bătrânul au fost duși la secția de urgență a spitalului Villa Scassi și internați cu prognostic rezervat. Conform primelor rapoarte medicale furnizate poliției viața acestora nu este în pericol. Carabinierii au efectuat o reconstituire în casa unde a avut loc agresiunea și, atunci când este posibil, vor vorbi cu victimele. Între timp ancheta continuă pentru a clarifica fiecare detaliu.

Bărbatul român a fost arestat pentru tentativă de omor de carabinierii companiei Sampierdarena, conduși de căpitanul Antonio Villano.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI