Italia: un român a intrat cu mașina în gardul unei case, un altul grav rănit după un teribil accident la Ancona

Un bărbat de naționalitate română, cu inițialele I.B., în vârstă de 42 de ani, aflat la volanul unui Mercedes, a pierdut controlul asupra mașinii pe care o conducea și s-a izbit în gardului unei case private pe strada provincială în direcția Montegiorgio, din Fermo, regiunea Marche.

În urma traumelor suferite, bărbatul român a fost transportat de urgență la spitalul din Fermo unde se află în afara oricărui pericol. Accidentul s-a produs în jurul orei 2:30 noaptea trecută, în imediata vecinătate a restaurantului „Oscar e Amorina”.

Un alt șofer român, O.P., în vârstă de 36 de ani, rezident la Falconara, provincia Ancona, este spitalizat în stare gravă la spitalul din Ancona pentru leziunile raportate într-un accident teribil de mașină produs în această dimineață, la ora 4:00, pe via Flaminia, relatează Corriere Adriatico.

Falconara: român de 36 de ani, victima unui grav accident

Bărbatul român călătorea singur în direcția Falconara când, din motive în curs de investigație, a pierdut controlul asupra mașinii și a ieșit în afara drumului. Bărbatul a rămas blocat între fiarele mașinii și a fost necesară intervenția pompierilor pentru a-l extrage dintre acestea. Grav rănit, a fost transportat de urgență de către personalul de la 118  la spitalul Torrette din Ancona.