Italia: Român lovit cu toporul de vecinul italian pentru că a îndrăznit să organizeze un grătar

Un bărbat român în vârstă de 46 de ani, rezident în localitatea Sutri din provincia Viterbo (Lazio) a fost atacat cu toporul de vecinul său după ce a îndrăznit să organizeze un grătar în curtea clădirii. Agresorul, un bărbat italian de 57 de ani și cu diferite antecedente penale, a intrat în locuința conaționalului nostru și a familiei sale aruncând de mai multe ori cu toporul după acesta.

Potrivit celor relatate de carabinieri, citați de Roma Fanpage, totul a început când bărbatul român a început să pregătească grătarul și tăia lemne pentru foc. Vecinul său s-a simțit deranjat însă de inițiativa acestuia și a început să țipe la el.

Având în vedere că între cei doi au mai existat divergențe și în trecut, românul nostru a lăsat în curte unealta pentru tăiat lemne și a intrat în casă pentru a evita un conflict, dar vecinul său nu s-a oprit acolo. După ce a coborât în curte, a luat toporul lăsat de bărbatul român și a dat buzna în locuința sa, aruncând cu arma albă spre el în repetate rânduri.

În timp ce bărbatul italian încerca să-l lovească în continuare pe vecinul său român cu toporul, soția acestuia din urmă a sunat la carabinieri care au intervenit prompt și în scurt timp l-au blocat pe agresor.

- Continuarea articolului după publicitate -

Din fericire, rănile suferite de conaționalul nostru nu au fost grave, acesta suferind câteva tăieturi ușoare la față și la gât, iar pentru una dintre ele a avut nevoie de 3 copci.

Bărbatul italian a fost pus sub arest la domiciliu până când instanța judecătorească din Viterbo va decide soarta sa, acesta fiind acuzat de tentativă de omor, mai precizează sursa citată.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos