Italia: Român lovit cu toporul de vecinul italian pentru că a îndrăznit să organizeze un grătar

Un bărbat român în vârstă de 46 de ani, rezident în localitatea Sutri din provincia Viterbo (Lazio) a fost atacat cu toporul de vecinul său după ce a îndrăznit să organizeze un grătar în curtea clădirii. Agresorul, un bărbat italian de 57 de ani și cu diferite antecedente penale, a intrat în locuința conaționalului nostru și a familiei sale aruncând de mai multe ori cu toporul după acesta.

Potrivit celor relatate de carabinieri, citați de Roma Fanpage, totul a început când bărbatul român a început să pregătească grătarul și tăia lemne pentru foc. Vecinul său s-a simțit deranjat însă de inițiativa acestuia și a început să țipe la el.

Având în vedere că între cei doi au mai existat divergențe și în trecut, românul nostru a lăsat în curte unealta pentru tăiat lemne și a intrat în casă pentru a evita un conflict, dar vecinul său nu s-a oprit acolo. După ce a coborât în curte, a luat toporul lăsat de bărbatul român și a dat buzna în locuința sa, aruncând cu arma albă spre el în repetate rânduri.

În timp ce bărbatul italian încerca să-l lovească în continuare pe vecinul său român cu toporul, soția acestuia din urmă a sunat la carabinieri care au intervenit prompt și în scurt timp l-au blocat pe agresor.

Din fericire, rănile suferite de conaționalul nostru nu au fost grave, acesta suferind câteva tăieturi ușoare la față și la gât, iar pentru una dintre ele a avut nevoie de 3 copci.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul italian a fost pus sub arest la domiciliu până când instanța judecătorească din Viterbo va decide soarta sa, acesta fiind acuzat de tentativă de omor, mai precizează sursa citată.