Italia: Un român a pierdut borseta cu bani și documente în ea, polițiștii au găsit-o și l-au căutat pentru a i-o returna

Polițiștii din localitatea italiană Trani, provincia Barletta-Andria-Trani, au găsit în cursul serii de joi, 14 noiembrie 2019, o borsetă în care, pe lângă unele documente de identitate, se afla și suma de 260 de euro. După verificarea documentelor din borsetă polițiștii au identificat proprietarul, un bărbat român de 37 de ani, dar nu le-a fost chiar ușor să dea de urma lui.

Borseta a fost găsită în via Alberolongo, relatează Trani Live, iar polițiștii au aflat adresa proprietarului din documentele de identitate prezente în interior. Când s-au prezentat la domiciliul său însă, vecinii le-au spus că acesta nu mai locuia de mult timp acolo. Agenții au fost nevoiți atunci să sune la mai multe numere de telefon găsite în borsetă până când, într-un final, au reușit să intre în contact cu bărbatul român.

Conaționalul nostru s-a prezentat în această dimineață la secția de Poliție situată în via Sant’Annibale Maria di Francia pentru a recupera borseta și s-a declarat foarte mulțumit că a recuperat și cei 260 de euro, care-i erau necesari pentru întreținerea familiei, mai precizează sursa citată.