Italia: un român a scăpat ca prin minune cu viață după ce s-a aruncat de pe un pod pentru a se sinucide

Un bărbat român în vârstă de 70 de ani a încercat să se sinucidă vineri, 10 aprilie, aruncându-se de pe un pod feroviar la Roma, dar zidul de susținere al podului i-a amortizat căderea și salvat viața, relatează Il Messaggero.

Pe fondul unei depresii profunde cauzate și de măsurile restrictive impuse de autorități în ce privește deplasarea persoanelor, în vederea limitării răspândirii noului coronavirus, bărbatul a hotărât astăzi în jurul orei 10:00 să își pună capăt vieții și s-a aruncat de pe podul care tranversează calea ferată în zona dintre Piazza Zama și cartierul Appio Latino din Roma.

Corpul acestuia a alunecat de-a lungul zidului care susține podul și i-a încetinit mult căderea, astfel încât bărbatul român a ajuns pe calea ferată în viață.

La locul incidentului au ajuns polițiștii și pompierii. Serviciul feroviar a fost întrerupt pentru a permite recuperarea victimei. După controlul medical al celor de la 118, s-a constatat că bărbatul român s-a ales doar cu un picior fracturat. „Un miracol!”, au declarat mulți dintre cei prezenți.