Italia: Un român și-a pierdut memoria în urma unui accident pe o pistă de schi. Transportat cu elicopterul la spital

Un tânăr român, în vârstă de 24 de ani, și-a pierdut memoria în ziua de Crăciun din acest an după ce a suferit un accident în timp ce practica snowboarding pe o pistă de schi de pe muntele Zoncolan, situat în provincia Udine din Friuli-Venezia Giulia.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13:00 de sâmbătă, 25 decembrie 2021, relatează Telefriuli, când conaționalul nostru s-a dezechilibrat în timp ce se afla pe placa de snowboard și a căzut.

În urma căzăturii, tânărul de 24 de ani s-a lovit la cap și a suferit un traumatism cranian. Martorii la acest accident au solicitat imediat ajutor medical, iar bărbatul român a fost transport de urgență, cu elicopterul, la spitalul din Tolmezzo.

Medicii au constatat acolo că viața cetățeanului român nu este în pericol, dar că acesta și-a pierdut memoria, ca urmare a loviturii suferite în zona craniului.

La pista de schi pe care s-a petrecut accidentul au intervenit și agenții de la Polizia di Stato pentru a se asigura că normele de siguranță au fost respectate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI