Italia: Româncă agresată de trei bărbați de culoare, au încercat să-i fure telefonul

O femeie română în vârstă de 50 de ani a fost agresată în Italia de trei cetățeni străini care i-au smuls telefonul din mână și au încercat să fugă. Incidentul a avut loc duminică, 10 noiembrie 2019, în fața clădirii care aparține administrației provinciale din Frosinone, regiunea Lazio.

Conaționala noastră se afla în stația de autobuz de pe viale Marconi, în fața clădirii administrației provinciale, când a fost abordată de trei bărbați de culoare, de origine africană. După câteva fraze aruncate în batjocură de bărbați la adresa femeii românce, aceasta a intuit că intenția lor este să-i facă rău, așadar a scos telefonul și a început să-i filmeze.

Cei trei indivizi însă i-au smuls telefonul din mâini și au agresat-o pe româncă, relatează Frosinone Today, iar aceasta a început să strige imediat după ajutor din răsputeri. Un trecător a alertat atunci carabinierii care au intervenit la fața locului și i-au prins pe infractori în foarte scurt timp.

Bărbații africani au încercat să-și facă pierdută urma, dar au fost blocați de militari și denunțați pentru furt. Femeia română a fost invitată la cazarma carabinierilor pentru depune plângere împotriva agresorilor.