Italia: româncă agresată pe stradă de un conațional fiindcă a refuzat să-i dea telefonul

S-a întâmplat în după-amiaza zilei de ieri, 21 aprilie, în cartierul Barriera di Milano din Torino, unde o tânără română a fost agresată în mod violent de un bărbat, român și el.

Agresiunea este relatată de ziarul La Repubblica și se precizează că femeia română se afla în via Ternengo când a fost abordată de un bărbat de aceeași naționalitate, în vârstă de 44 de ani, care i-a cerut telefonul pentru a asculta muzică. Femeia a refuzat să-i dea telefonul, iar acesta a lovit-o mai întâi cu un pumn în față, apoi a continuat să o lovească fără milă până când câțiva agenți de la Poliția Municipală au intervenit pentru a-l bloca.

Chiar și atunci însă agresorul nu s-a oprit din gesturile sale violente și l-a lovit și pe unul dintre polițiști, într-un final agenții reușind totuși să-l blocheze. Bărbatul român a fost pus apoi sub arest și închis în penitenciarul din Torino, în așteptarea unei decizii din partea judecătorului.

Femeia română și agentul de poliție rănit au fost transportați la spital unde medicii le-au recomandat o perioadă de câteva zile de îngrijiri medicale în urma rănilor suferite.