Italia: româncă agresată și amenințată de soțul marocan. „Dacă nu te întorci la mine, murim amândoi”

El, un cetățean marocan de 33 de ani. Ea, o femeie română puțin mai tânără decât el. Căsătoriți de numai doi ani dar deja cu probleme de violență și amenințări cu moartea din partea bărbatului asupra soției sale cât pentru o viață întreagă.

Cei doi locuiesc la Modena și ieri a avut loc una din nenumăratele scene de gelozie și violență din viața de de cuplu a celor doi. Multe alte scene de acest gen au avut loc și în trecut și au început imediat după cei doi s-au căsătorit, motiv pentru care femeia română a decis să se separe de soțul său marocan (practica legală de separare fiind în curs de desfășurare) iar în prezent aceasta locuiește cu părinții săi.

Cu toate acestea, în jurul orei 13:00 de joi, 14 iunie 2018, bărbatul marocan se prezintă la locul de muncă al conaționalei noastre și o invită să ia prânzul împreună pentru a discuta. Femeia acceptă și imediat după prânz, în timp ce bărbatul marocan o conducea pe conaționala noastră în mașină spre casa părinților ei, gelozia și sentimentul de posesie ies la suprafață din nou.

„Dacă nu te întorci la mine, murim amândoi”, o amenință pe femeia română în timp ce intră cu mașina pe strada Montanara din Modena, o stradă izolată din apropierea canalului Fossa Monda, unde bărbatul urlă că va sări cu mașina în canal pentru a pune capăt vieții sale dar și a soției românce care se afla încă în mașină cu el.

Conaționala noastră, îngrozită, reușește să sune la 113 și cheamă poliția la fața locului, asta cu foarte puțin timp înainte ca bărbatul marocan să-i ia telefonul din mână și să i-l arunce în apa canalului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din fericire, sosirea unei patrule de poliție pune capăt scenei îngrozitoare iar bărbatul marocan este arestat cu acuzația de violență privată, relatează ziarul local Modena Today. Bărbatul mai riscă să fie acuzat, de altfel, și pentru hărțuire, având în vedere că acest comportament amenințător asupra femeii românce s-a repetat de mai multe ori de când femeia a decis să se separe de el.

Ca de obicei, vă prezentăm datele de contact ale instituțiilor din Italia la care trebuie să apelați pentru a denunța astfel de cazuri de violență și/sau exploatare a femeilor, înainte ca acestea să se transforme în tragedie, fie că sunteți victimă sau sunteți doar martor:

Distribuie acest articol