Italia: româncă gravidă moartă la numai 25 de ani în urma unui tragic accident rutier

ACTUALIZARE 15 MARTIE 2021: Cele mai recente informații făcute publice de autorități arată că la volan se afla soțul Cristinei, nu ea, așa cum s-a relatat inițial. Mai multe detalii aici.

ȘTIREA INIȚIALĂ DIN 14 MARTIE 2021:

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 11:00 din această dimineață de 14 martie 2021, în localitatea italiană Caorle de lângă Veneția. Cristina Durac, în vârstă de numai 25 de ani și gravidă în a patra lună de sarcină, a decedat în urma impactului frontal dintre două mașini, în timp ce soțul ei – I.B., în vârstă de 28 de ani – a ajuns în stare gravă la spital.

Cele două mașini implicate în accident.

Din primele informații făcute publice de autorități reiese că tinerii noștri conaționali circulau pe strada care duce spre Eraclea la bordul unui autoturism Opel, iar la volan se afla chiar femeia gravidă. Din motive în curs de investigare încă, mașina lor ar fi intrat pe celălalt sens de mers când au ajuns în fața campingului Pra delle Torri și s-a lovit frontal de un autoturism Mitsubishi condus de I.Z., cetățean italian în vârstă de 60 de ani.

Mașina Opel în care se aflau cei doi tineri români.

În urma dramaticului impact între cele două mașini atât tinerii români, cât și șoferul italian, au rămas blocați între fiarele autovehiculelor. Intervenția echipei de descarcerare a pompierilor a dus în scurt timp la extragerea celor trei victime ale accidentului din autoturisme.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din nefericire, rănile suferite de tânăra noastră conațională au fost prea grave, iar personalul medical a fost nevoit să constate decesul. Soțul ei, în schimb, a fost transportat la spitalul Angelo di Mestre cu cod roșu de urgență.

Mașina Mitsubishi condusă de șoferul italian.

Bărbatul italian aflat la volanul mașinii Mitsubishi a scăpat cu câteva răni ușoare.