Italia: Româncă înșelată de o tânără italiancă pe internet. 1.200 de euro pentru a închiria o casă inexistentă

O femeie română de 53 de ani, rezidentă în localitatea italiană Cinisello Balsamo de lângă Milano, a fost păgubită de o tânără de 19 ani de origine italiană de frumoasa sumă de 1.200 de euro, după ce aceasta din urmă i-a oferit spre închiriere o casă de vacanță de pe litoralul Mării Adriatice.

Potrivit ziarului local La Martesana, conaționala noastră căuta pe internet o casă de închiriat pe litoralul mării din regiunea Emilia-Romagna. Când a văzut un anunț cu o locuință disponibilă a contactat imediat proprietarul, care s-a descoperit ulterior că era o tânără italiancă de 19 ani.

În urma acordurilor dintre femeia română și tânăra italiancă, conaționalei noastre i s-a cerut să facă plata în avans prin transfer bancar pentru închirierea locuinței, plată care se ridica la suma de 1.200 euro. Femeia română se pare că nu a ezitat prea mult și a făcut transferul în contul bancar al tinerei de 19 ani, această plată având în loc în luna aprilie a acestui an.

Imediat după plata sumei menționate mai sus, așa-zisa proprietară a locuinței închiriate a dispărut, femeia română nereușind să mai intre în legătură cu ea sub nicio formă de atunci. Realizând că a fost înșelată și că probabil nu va mai vedea niciodată acei bani, a decis să meargă la carabinieri și să denunțe escrocheria tinerei italience. Ancheta carabinierilor a dus în scurt timp la identificarea persoanei care a publicat anunțul, dar nu și la identificarea casei din anunț, care se pare că nu exista în realitate.

Tânăra de 19 ani a fost denunțată în stare de libertate, mai precizează presa locală.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol