Italia: Româncă moartă în urma unui grav accident rutier. A pierdut controlul volanului și s-a izbit de altă mașină

O femeie de naționalitate română a murit în urma unui grav accident rutier petrecut în după-amiaza zilei de astăzi, 18 aprilie 2023, pe Strada Statală 42 din Italia, pe teritoriul localității Esine, situată în provincia Brescia.

Potrivit ziarului italian Il Giorno, victima se numea Daniela Sanda, avea 52 de ani și era rezidentă în localitatea Rogno din provincia Bergamo (Lombardia).

700-202304182213
Daniela Sanda, 52 de ani, moartă în urma unui accident rutier în Italia. Foto: Corriere della Sera.

În jurul orei 14:00 de astăzi, conaționala noastră circula la volanul unei mașini Citroen spre localitatea Darfo și, odată ajunsă în dreptul kilometrului 78, a pierdut controlul mașinii și s-a izbit frontal de o mașină Volkswagen care venea din sens opus.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, femeia româncă a murit pe loc, iar pompierii au extras-o fără viață dintre fiarele contorsionate ale mașinii sale.

incidente-esine-ss-42-576331
Mașina Citroen implicată în accident. Foto: ilgiorno.it

La volanul autoturismului Volkswagen, în schimb, se afla o femeie de 38 de ani, originară din Esine, care a fost transportată la Spitalul Civil din Brescia cu răni care nu-i pun viața în pericol.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
incidente-esine-ss-42-576325
Mașina Volkswagen implicată în accident.

Carabinierii din localitatea Breno, interveniți la locul tragediei, au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate dinamica accidentului.

Momentan se presupune însă că femeia româncă a suferit un infarct la volan sau atenția sa a fost distrată pentru moment, atunci când a pierdut controlul autovehiculului.

@rotalianul