Italia: Româncă răpită și bătută de cinci italieni. Au amenințat-o cu un pistol și au băgat-o în portbagaj

Cinci italieni au fost trimiși în judecată recent, acuzați fiind că au sechestrat o persoană în scop de extorsiune.

Conform acuzațiilor aduse de autorități, inculpații au răpit o româncă, au băgat-o în portbagajul unei mașini, iar ulterior au amenințat-o cu un pistol pentru a-l șantaja pe iubitul acesteia.

Giuseppe Virone, în vârstă de 55 de ani, Rosario Ruggeri, 43 de ani, Gioacchino Arancio, 44 de ani, Franco Arancio, 51 de ani și Salvatore Di Maggio, 45 de ani, toți din Palma di Montechiaro, provincia Agrigento din Sicilia, sunt numele celor cinci suspecți, conform publicației Agrigento Notizie.

Răpirea a avut loc la data de 23 aprilie 2023, în localitatea menționată mai sus, când un grup de bărbați a atacat un vehicul în care se afla o femeie româncă, alături de iubitul ei și un prieten, și ei de aceeași naționalitate, obligându-i să oprească pe o stradă fără ieșire.

Victimele au fost amenințate cu un pistol, iar femeia a fost răpită, bătută și forțată să-și sune iubitul pentru a-l atrage într-un loc stabilit de răpitori în localitatea Camastra din aceeași provincie.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ulterior, conaționala noastră fost închisă într-o rulotă și abandonată într-o stație de benzină, cu avertismentul de a nu contacta forțele de ordine.

Procuroarea Alessia Sinatra și judecătorea de la Palermo, Cristina Lo Bue, au decis trimiterea în judecată a celor cinci italieni după ce victimele i-au recunoscut pe inculpați la poliție din albume fotografice.

Se pare că motivul acestui act a fost o răzbunare legată de un furt comis la un centru de pariuri sportive, pentru care agresorii îl suspectau pe iubitul româncei.

Avocații Santo Lucia și Giuseppe Vinciguerra îi vor reprezenta pe inculpați în proces, prima audiență fiind programată pentru data de 16 ianuarie 2024.