Italia: Români prinși la furat parfumuri dintr-un camion plin cu marfă

Doi români au fost arestați și alți trei sunt dați în urmărire după ce au fost surprinși în toiul nopții de o patrulă de carabinieri din Castagnaro, provincia Verona, cu produse abia furate dintr-un camion parcat în așteptarea de a fi descărcată marfa.

Era ora 3:30 în noaptea de luni spre marți, 11 noiembrie, când un grup de cinci infractori la bordul unei furgonete s-a apropiat de un camion parcat în fața fabricii Calzedonia situată în Viale Europa din Menà di Castagnaro, din nordul Italiei. Cei 5 au forțat portiera din spate a camionului, după care au încărcat în furgoneta lor o mare parte din marfa aflată în interior, în special cutii cu parfumuri.

Odată furată marfa, în timp ce se îndepărtau, au fost blocați de o patrulă a carabinierilor companiei din Castagnaro. Militarii au reușit să blocheze 2 dintre infractorii români, în timp ce alți 3 au fugit și sunt dați în urmărire, relatează veronasettegiorni.it.

Cei doi români reținuți de carabinierii italieni sunt D.G., în vârstă de 40 de ani, rezident în Italia, la Opera, provincia Milano și T.N.V. în vârstă de 47 de ani, fără reședință. Ambii au fost acuzați de furt agravat și declarați în arest preventiv. Au fost transportați la Compania de carabinieri din Legnano iar în dimineața de marți, 11 noiembrie au fost prezenți în fața Tribunalului din Verona spre a fi judecați pentru fapta comisă.

Bunurile furate au fost găsite în furgoneta infractorilor, pentru un total de 7 cutii mari, pline cu parfumuri. Marfa a fost recuperată și restituită titularului de drept.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI