Italia: Zguduitoarea poveste a Roxanei, găsită în dormitor fără viață la doar 24 de ani

„Viața este un labirint, dar fiecare labirint are o ieșire”, scria pe profilul ei Facebook, Roxana Chelea, tănără de naționalitate română în vârstă de 24 de ani, găsită moartă în camera sa de odihnă. Ieșire dintr-un labirint întortocheat pe care Roxana nu a reușit să o găsească, din nefericire. Fata româncă era găzduită de o asociație din Albignasego, provincia Padova și lupta împotriva dependenței de droguri care îi acaparase trupul, mintea și sufletul.

Această frumoasă fată de numai 24 de ani, captivă într-o lume din care ai nevoie de multă putere pentru a te elibera, era de origine română dar trăia în Italia de când era doar o copilă. Căzută în capcana drogurilor, Roxana nu a avut puterea să înfrunte și să depășească dificultățile existențiale care o chinuiau de luni de zile, a sfârșit pe patul dormitorului său, în urma unei supradoze de droguri. Prietenii, după îndelungi apeluri telefonice la care fata nu răspundea au intrat în dormitorul acesteia făcând tragica descoperire.

În urma acestui caz autoritățile sunt în alertă deoarece, în decurs de patru zile au fost înregistrate trei decese în provincia Padova din nordul Italiei, din cauza drogurilor, informează Il Messaggero.

Distribuie acest articol