Italia: Zguduitoarea poveste a Roxanei, găsită în dormitor fără viață la doar 24 de ani

„Viața este un labirint, dar fiecare labirint are o ieșire”, scria pe profilul ei Facebook, Roxana Chelea, tănără de naționalitate română în vârstă de 24 de ani, găsită moartă în camera sa de odihnă. Ieșire dintr-un labirint întortocheat pe care Roxana nu a reușit să o găsească, din nefericire. Fata româncă era găzduită de o asociație din Albignasego, provincia Padova și lupta împotriva dependenței de droguri care îi acaparase trupul, mintea și sufletul.

Această frumoasă fată de numai 24 de ani, captivă într-o lume din care ai nevoie de multă putere pentru a te elibera, era de origine română dar trăia în Italia de când era doar o copilă. Căzută în capcana drogurilor, Roxana nu a avut puterea să înfrunte și să depășească dificultățile existențiale care o chinuiau de luni de zile, a sfârșit pe patul dormitorului său, în urma unei supradoze de droguri. Prietenii, după îndelungi apeluri telefonice la care fata nu răspundea au intrat în dormitorul acesteia făcând tragica descoperire.

- Continuarea după publicitate -

În urma acestui caz autoritățile sunt în alertă deoarece, în decurs de patru zile au fost înregistrate trei decese în provincia Padova din nordul Italiei, din cauza drogurilor, informează Il Messaggero.