Italia: S-a certat cu un conațional de la bani și apoi i-a incendiat mașina, român denunțat în stare de libertate

Un bărbat român a fost denunțat în stare de libertate de polițiștii din localitatea italiană Canicatti, provincia Agrigento din Sicilia, după ce a dat foc unei mașini care aparține unui alt cetățean român. Cei doi români se pare că s-au certat din cauza unei sume de bani.

În seara zilei de luni, 28 octombrie 2019, o patrulă a poliției din localitatea menționată mai sus a observat un bărbat care mergea grăbit cu o canistră de benzină în mână, scrie ziarul local Agrigento Notizie. Mișcările individului au părut suspecte în ochii polițiștilor imediat, așadar au decis să-l oprească în momentul în care acesta intenționa să arunce canistra la gunoi.

În interiorul recipientului agenții de poliție au observat reziduuri de benzină, motiv pentru care i-au cerut explicații bărbatului, care s-a identificat ca fiind un cetățean român în vârstă de 30 de ani cu inițialele numelui M.C. Văzându-se încolțit, românul a mărturisit polițiștilor că în urmă cu puțin timp a incendiat mașina unui conațional, o cunoștință de-a sa, după ce a avut o discuție aprinsă cu el din motive economice.

După cele auzite, polițiștii s-au îndreptat imediat spre locul indicat de bărbatul român, un cartier muncitoresc din Canicatti, unde au găsit mai multe persoane, printre care și proprietarul mașinii, încercând să stingă flăcările care au cuprins autoturismul. Focul ardea în partea din față a mașinii și a distrus bună o parte din aceasta, scrie sursa citată.

Piromanul român a fost condus apoi la secția de poliție unde a fost denunțat în stare de libertate la Procuratura din Agrigento pentru provocarea de pagube materiale produse prin incendiere.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul