Italia: S-au izbit cu mașina de un zid, doi români grav răniți

Un grav accident rutier a avut loc în după-amiaza zilei de duminică, 31 martie, după ora 18:00, la Ferentino, în localitatea Forma Coperta, provincia Frosinone. Un autoturism Doblo Fiorino, cu patru persoane de naționalitate română la bord, s-a izbit de un zid. Doi bărbați români sunt la spital în stare gravă.

Automobilul a părăsit carosabilul din cauze necunoscute încă și s-a izbit puternic de un zid, doi dintre pasagerii aflați la bord au fost răniți grav, ceilalți doi au suferit răni ușoare. Unul dintre cei răniți, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a fost transportat cu elicopterul la spitalul „San Camillo” din Roma în cod roșu, unde i s-au constatat mai multe fracturi toracice precum și alte răni. Celălalt, un tânăr de 25 de ani, a fost transportat cu ambulanța la spitalul „Spaziani” din Frosinone, în cod roșu și acesta, cu un grav traumatism cranian.

Accident la Frosinone, 2 români frav răniți. Foto: ciociariaoggi.it

La fața locului carabinierii au efectuat verificările necesare pentru a fi stabilite cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.